MadeToMatch

MadeToMatch is een Winkel voor werkkleding gelegen aan Industrieweg Oost 28 in Elst.

Meer informatie over MadeToMatch in Elst

Varna Confectia Sales Europe heeft een nieuw kledingstuk in hun collectie, de korte worker jeans genaamd. Het bedrijf staat bekend om hun functionele en comfortabele bedrijfskleding met een goede pasvorm. Ze werken met een team van 150 vakbekwame medewerkers die iedere dag werken aan het succes van het merk. De kleding wordt gemaakt binnen de voorwaarden en richtlijnen van de FairWearFoundation, wat betekent dat het een eerlijk en verantwoord product is. Door gebruik te maken van geavanceerde machines en Europese basismaterialen, kunnen ze een hoogwaardig product leveren met dezelfde maatvoering. De kleding wordt binnen de Europese Unie geproduceerd, wat zorgt voor snelle levertijden. Naast de korte worker jeans biedt Varna Confectia Sales Europe ook andere collecties aan, zoals de Protect Line, Safety Line, Young Line en nog veel meer.

Wil je weten wat MadeToMatch verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van MadeToMatch of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij MadeToMatch? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je MadeToMatch het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Overbetuwe. Opzoek naar MadeToMatch reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. MadeToMatch

Bezoekers bekeken ook