Lex Blomsma Advies

Lex Blomsma Advies is een Marketingconsultant gelegen aan Huyekamp 45 in Elst.

Meer informatie over Lex Blomsma Advies in Elst

Lex Blomsma is een consultant die advies, design en marketing verzorgt voor kleine en middelgrote bedrijven, met een specialisatie in carwash marketing. Hij biedt een helder plan van aanpak, waarbij hij eerst onderzoek doet naar wat er al goed is en waar verbeteringen nodig zijn. Vervolgens maakt hij een evaluatie en voert hij een consistente aanpak uit om structurele verbeteringen te realiseren. Dit plan van aanpak begint met een gratis adviesgesprek, waarin wordt gekeken naar verbeterpunten zoals de herkenbaarheid en zichtbaarheid van de locatie, online presentatie en omzetbevorderende acties. Daarnaast biedt Lex Blomsma ook offline en online design services, waaronder het ontwerpen van visitekaartjes, flyers, reclameborden en spandoeken, evenals het creëren van een eigen website en het uitvoeren van actieve social media marketing. Hij benadrukt ook het belang van een gezonde marketingmix en de noodzaak om online gevonden te worden. Lex Blomsma heeft verschillende merknamen voor zijn verschillende doelgroepen en heeft ervaring in de carwash branche en als zelfstandig ondernemer. Hij heeft positieve feedback ontvangen van klanten en nodigt geïnteresseerden uit om contact met hem op te nemen voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Wil je weten wat Lex Blomsma Advies verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Lex Blomsma Advies of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Lex Blomsma Advies? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Lex Blomsma Advies het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Overbetuwe. Opzoek naar Lex Blomsma Advies reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Lex Blomsma Advies

Bezoekers bekeken ook