La Plaza zetten

La Plaza zetten is een Snackbar gelegen aan Julianaplein 6 in Zetten.

Meer informatie over La Plaza zetten in Zetten

Vanaf maandag 16 oktober is restaurant La Plaza elke maandag gesloten, maar je kunt nog steeds eten afhalen of in het restaurant genieten. Ze vragen klanten vriendelijk om hun bestelling van tevoren telefonisch door te geven om wachttijden te voorkomen en het liefst met zo min mogelijk mensen te komen. Er is ook een speciale actie: 2 broodjes kipkrokant voor €8,00. Daarnaast is er een nieuw gerecht genaamd Vega loempidel. Verder bieden ze verschillende huisspecialiteiten aan, zoals de kipburger, baguette mexicano en kipsaté menu. De openingstijden van La Plaza zijn dinsdag tot en met donderdag van 12:00 tot 21:00, vrijdag en zaterdag van 11:30 tot 21:30, en zondag van 12:30 tot 21:00. Het restaurant is gevestigd aan het Julianaplein 6 in Zetten en je kunt je bestelling doorgeven via 0488 451418.

Wil je weten wat La Plaza zetten verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van La Plaza zetten of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij La Plaza zetten? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je La Plaza zetten het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Overbetuwe. Opzoek naar La Plaza zetten reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. La Plaza zetten

Bezoekers bekeken ook