La Pentola

La Pentola is een Delicatessenwinkel gelegen aan Kleine Molenstraat 8a in Elst.

Meer informatie over La Pentola in Elst

Bij de Italiaanse delicatessenwinkel in Elst kun je terecht voor authentieke en traditionele Italiaanse producten. Veel van deze producten worden zelf geïmporteerd uit Italië, zodat ze op de authentieke wijze gemaakt worden. De gerechten, pizza's, pasta's en nagerechten worden allemaal zelf gemaakt in de winkel, met pure ingrediënten. Je kunt er onder andere pasta, truffel, Nero D'Avola en vers gesneden Mortadella vinden. Ook bieden ze de mogelijkheid om gerechten af te halen, zoals voorgerechten, salades, pasta's, pizza's en nagerechten. Mocht de winkel iets niet hebben, dan gaan ze voor je op zoek. Je vindt de winkel op Kleine Molenstraat 8A in Elst, en je kunt contact opnemen via 06-10501921.

Wil je weten wat La Pentola verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van La Pentola of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij La Pentola? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je La Pentola het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Overbetuwe. Opzoek naar La Pentola reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. La Pentola

Bezoekers bekeken ook