L'Italiano

L'Italiano is een Italiaans restaurant gelegen aan Smidsstraat 1 in Elst.

Meer informatie over L'Italiano in Elst

In de tekst wordt vermeld dat het restaurant L'Italiano een interactieve website aan het bouwen is. Ze vragen hun gasten om feedback te geven over het eten. Er wordt ook aangegeven dat er binnenkort meer informatie beschikbaar zal zijn over het restaurant en de activiteiten. Het menu is al te vinden op de website, met gerechten zoals spaghetti alla Napoletano, spaghetti alla Bolognese, en pizza Margherita. Daarnaast volgt het restaurant het beleid van de Rijksoverheid en het RIVM met betrekking tot het coronavirus. Afhaalmaaltijden kunnen nog steeds worden besteld. Het restaurant heet iedereen welkom en bedankt de gasten voor hun steun.

Wil je weten wat L'Italiano verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van L'Italiano of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij L'Italiano? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je L'Italiano het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Overbetuwe. Opzoek naar L'Italiano reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. L’Italiano

Bezoekers bekeken ook