KrijgdeKleertjes Elst

KrijgdeKleertjes Elst is een Winkel voor tweedehands kleding gelegen aan Prins Hendrikstraat 7 in Elst.

Meer informatie over KrijgdeKleertjes Elst in Elst

Bij het ruilpunt van KrijgdeKleertjes Elst in "Het huis van de Wijk" Triade in Elst, ben je welkom om kleding voor kinderen en volwassenen te ruilen. Let op, op dinsdag 5 december zijn ze gesloten. Het ruilpunt is geopend op dinsdag, woensdag en donderdag van 09.00 tot 12.00 uur, met kledinginname tot 11.30 uur. Tijdens schoolvakanties zijn ze gesloten. Daarnaast zijn er extra openingstijden tijdens bepaalde dagen in oktober, november en december. Bij het ruilen kun je per keer maximaal 1 bigshopper met kleding inleveren, met een maximum gewicht van 5 kilo. Je kunt maximaal 10 stempels per keer ontvangen, die je kunt gebruiken voor het ruilen. Als je meer inlevert dan je hebt gevonden, kun je je stempels een andere keer gebruiken. Ook kun je tien setjes babykleertjes in maat 50 t/m 68 uitzoeken als je een kindje verwacht of de afgelopen 3 maanden een kindje hebt gekregen. Het ruilpunt accepteert alleen kleding in goede staat en van het seizoen. Het team bestaat uit ongeveer 12 vaste vrijwilligers en er zijn nog 10 vrijwilligers die bijspringen. Voor vragen, suggesties of om als vrijwilliger aan de slag te gaan, kun je contact opnemen via e-mail of social media.

Wil je weten wat KrijgdeKleertjes Elst verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van KrijgdeKleertjes Elst of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij KrijgdeKleertjes Elst? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je KrijgdeKleertjes Elst het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Overbetuwe. Opzoek naar KrijgdeKleertjes Elst reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. KrijgdeKleertjes Elst

Bezoekers bekeken ook