KRGT

KRGT is een IT-consultancy gelegen aan in .

Meer informatie over KRGT in

Binnen de diverse opdrachten heeft de auteur verschillende taken uitgevoerd op het gebied van dienstverlening. Hierbij speelde zijn technische achtergrond en high-level overzicht van de omgeving een belangrijke rol. Hij heeft interne en externe leveranciers uitgedaagd om oplossingen te vinden die voldeden aan de wensen en eisen van de opdrachtgevers. Daarnaast heeft hij ook ervaring opgedaan met diverse technische aspecten, zoals Windows, Microsoft applicaties, netwerkontwerp, firewall/VPN, back-up oplossingen, opslagoplossingen, virtualisatie, enzovoort. Deze ervaring heeft hij ingezet als systeembeheerder, (technisch) projectleider en teamleider, en als adviseur tussen de business en ICT.

Wil je weten wat KRGT verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van KRGT of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij KRGT? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je KRGT het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Overbetuwe. Opzoek naar KRGT reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. KRGT

Bezoekers bekeken ook