KreaMiekes

KreaMiekes is een Wolwinkel gelegen aan Bakkerstraat 4 in Zetten.

Meer informatie over KreaMiekes in Zetten

KreaMiekes is een winkel die unieke handgemaakte producten verkoopt. Ze hebben verschillende merken zoals Scheepjes, Annell, Durable en DMC. Je kunt de producten zowel online bestellen als in de winkel in Bakkerstraat 4, Zetten. De openingstijden zijn op dinsdag, woensdag, vrijdag en zaterdag van 09.30 uur tot 16.30 uur. Parkeren is gratis. Daarnaast biedt KreaMiekes ook gratis bezorging aan. Ze hebben een ruim assortiment aan garens, accessoires en haak- en breiboeken. Je kunt contact met hen opnemen via telefoon, WhatsApp of e-mail.

Wil je weten wat KreaMiekes verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van KreaMiekes of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij KreaMiekes? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je KreaMiekes het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Overbetuwe. Opzoek naar KreaMiekes reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. KreaMiekes

Bezoekers bekeken ook