Kinderopvang Petit Chéri

Kinderopvang Petit Chéri is een Kleuterschool gelegen aan Lemstrastraat 8 in Driel.

Meer informatie over Kinderopvang Petit Chéri in Driel

Kinderopvang Petit Chéri is een kleinschalige kinderopvang in Driel, waar kinderen van 0 tot 12 jaar worden opgevangen in een huiselijke omgeving. Het doel is om persoonlijke aandacht, sociale omgang, vertrouwen, creativiteit en professionaliteit te bieden. Petit Chéri staat voor kleine lieveling en elk kind wordt gezien als uniek met positieve eigenschappen. De opvang richt zich op de behoeften van het kind en streeft naar een veilige ontwikkelomgeving. Ze zijn binnenkort verhuisd naar de Lemstraat 8 in Driel en bieden nu ook voorschoolse en naschoolse opvang aan. Momenteel hebben ze beschikbare plekken op maandag, dinsdag en donderdag. Geïnteresseerden kunnen contact opnemen via de website.

Wil je weten wat Kinderopvang Petit Chéri verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kinderopvang Petit Chéri of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kinderopvang Petit Chéri? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kinderopvang Petit Chéri het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Overbetuwe. Opzoek naar Kinderopvang Petit Chéri reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kinderopvang Petit Chéri

Bezoekers bekeken ook