K3

K3 is een Grondverzet gelegen aan Wanraaij 2 in Andelst.

Meer informatie over K3 in Andelst

Bij K3 streven we naar een prettige leefomgeving, zowel voor de huidige generatie als voor toekomstige generaties. We werken aan nieuwe landschappen waarin mensen kunnen recreëren, wonen en werken, met ruimte voor water, natuur en duurzame energie. Samen met overheden, natuur- en milieuorganisaties, omwonenden en aannemers bedenken we nieuwe ideeën en werken we aan projecten op het gebied van watermanagement, natuur en recreatie, duurzame energie, wonen en bedrijvigheid. Onze dochterondernemingen leveren duurzame grondstoffen aan de bouwsector en dragen bij aan de ontwikkeling van nieuwe natuur door middel van zandwinning, kleiwinning en hergebruik van grond. Op deze manier maken we Nederland steeds mooier.

Wil je weten wat K3 verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van K3 of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij K3? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je K3 het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Overbetuwe. Opzoek naar K3 reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. K3

Bezoekers bekeken ook