Jos Janssen Zitspecialist

Jos Janssen Zitspecialist is een Zitbankenwinkel gelegen aan Wageningsestraat 55 in Zetten.

Meer informatie over Jos Janssen Zitspecialist in Zetten

Jos Janssen Zitspecialist heeft na bijna 30 jaar besloten om een nieuwe richting in te slaan. Ze stoppen met het adviseren en verkopen van fauteuils op maat en gaan verder als TheMoove®. De showroom fauteuils worden te koop aangeboden tegen een aantrekkelijke prijs. Het is mogelijk om de showroom te bezoeken, maar dit kan alleen op afspraak. De contactgegevens van Jos Janssen Zitspecialist zijn de Wageningsestraat 55 in Zetten, het e-mailadres info@josjanssenzitspecialist.nl en de telefoonnummers 06-21606129 en 06-13130202.

Wil je weten wat Jos Janssen Zitspecialist verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Jos Janssen Zitspecialist of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Jos Janssen Zitspecialist? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Jos Janssen Zitspecialist het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Overbetuwe. Opzoek naar Jos Janssen Zitspecialist reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Jos Janssen Zitspecialist

Bezoekers bekeken ook