J&E Teak Meubelen

J&E Teak Meubelen is een Meubelgroothandel gelegen aan Ressenerbroek 3 in Heteren.

Meer informatie over J&E Teak Meubelen in Heteren

Onze nieuwe website is nu toegankelijk. Bestaande klanten hebben een e-mail ontvangen om hun wachtwoord te resetten. Als je deze e-mail nog niet hebt ontvangen, kijk dan eerst in je spam. Ben je nog geen klant of wil je een wachtwoord aanvragen, stuur ons dan een e-mail. We hebben een breed assortiment met meer dan 5000 unieke producten, waaronder meubelen voor in de tuin en maatwerk. We hebben verschillende soorten meubelen, zoals kasten, tafels, dressoirs, tuinbanken en tuintafels. We bieden ook dressoirs aan, zoals de Dressoir 306, Dressoir 312, Dressoir 324 Moosdijk, Dressoir Bierens, Dressoir 332 Joko en Dressoir Ronan. Onze band met Indonesië vormt de oorsprong van ons bedrijf. Bijna 30 jaar geleden begonnen we met het importeren van teakhouten meubelen uit Indonesië. We hebben een eigen fabriek en houtbewerkingsbedrijf in Indonesië en zorgen ook voor huisvesting, scholing en gezondheidszorg voor onze medewerkers. We werken samen met lokale leveranciers en ontwikkelen steeds nieuwe producten, van klassiek tot modern. Teak past in elke interieurstijl. Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze topkwaliteit teakmeubelen met een persoonlijke touch.

Wil je weten wat J&E Teak Meubelen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van J&E Teak Meubelen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij J&E Teak Meubelen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je J&E Teak Meubelen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Overbetuwe. Opzoek naar J&E Teak Meubelen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. J&E Teak Meubelen

Bezoekers bekeken ook