Intratuin Elst

Intratuin Elst is een Tuincentrum gelegen aan Nieuwe Aamsestraat 94 in Elst.

Meer informatie over Intratuin Elst in Elst

Intratuin Elst is een tuincentrum gelegen in Elst, Gelderland. Ze organiseren verschillende activiteiten, zoals een Halloween speurtocht waarbij je kans maakt op prijzen als tickets voor de winter Efteling. Daarnaast bieden ze ook een High Tea aan in restaurant de Boerderij, waar je van tevoren moet reserveren. Intratuin heeft ook vacatures beschikbaar en zoekt medewerkers die groen oplossingen waarderen en graag hun kennis delen om de wereld groener te maken. Het restaurant de Boerderij serveert naast koffie en gebak ook ontbijt voor slechts €3,25. Verder kan je je inschrijven voor hun nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van activiteiten, aanbiedingen en tips.

Wil je weten wat Intratuin Elst verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Intratuin Elst of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Intratuin Elst? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Intratuin Elst het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Overbetuwe. Opzoek naar Intratuin Elst reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Intratuin Elst

Bezoekers bekeken ook