Huisartsenpraktijk Kleerekooper en Corsten

Huisartsenpraktijk Kleerekooper en Corsten is een Huisarts gelegen aan De Kist 70A in Elst.

Meer informatie over Huisartsenpraktijk Kleerekooper en Corsten in Elst

De huisartsenpraktijk van Kleerekooper-Corsten bevindt zich in het gebouw Aam tot Zuiling in Elst Overbetuwe. Ze bieden reguliere huisartsenzorg met de nadruk op continue, integrale en persoonlijke zorg. De praktijk is geaccrediteerd door het NHG, wat betekent dat ze voortdurend werken aan kwaliteitsverbetering. Vanwege de verspreiding van ziektes begroeten ze patiënten met een glimlach en schudden ze geen handen meer. Wat betreft de Covidvaccinatie, zal deze dit jaar via de GGD verlopen en niet via de huisarts. Mensen van 60 jaar en ouder ontvangen een uitnodigingsbrief van het RIVM en kunnen vanaf 19 september een afspraak maken bij de GGD. Mensen van 18 tot 59 jaar die jaarlijks een griepprik ontvangen, zwangere vrouwen en zorgmedewerkers kunnen zich ook laten vaccineren en kunnen vanaf half oktober zelf een afspraak maken bij de GGD. Daarnaast worden er in de tekst ook regionale links vermeld naar apotheken, diëtisten, fysio-/oefentherapeuten en psychologenpraktijken.

Wil je weten wat Huisartsenpraktijk Kleerekooper en Corsten verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Huisartsenpraktijk Kleerekooper en Corsten of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Huisartsenpraktijk Kleerekooper en Corsten? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Huisartsenpraktijk Kleerekooper en Corsten het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Overbetuwe. Opzoek naar Huisartsenpraktijk Kleerekooper en Corsten reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Huisartsenpraktijk Kleerekooper en Corsten

Bezoekers bekeken ook