Hobma Modelbouw

Hobma Modelbouw is een Modelbouwwinkel gelegen aan Pascalweg 6A in Elst.

Meer informatie over Hobma Modelbouw in Elst

Hobma Modelbouw is een speciaalzaak met 30 jaar ervaring en heeft ruim 100.000 artikelen op voorraad. Ze zijn gemakkelijk bereikbaar via de snelweg en bieden gratis parkeergelegenheid voor de deur. Ze voeren een breed scala aan merken, waaronder Aeronaut, Albion, Align, APC, AnssMann en nog veel meer. Er zijn ook nieuwe producten binnen, zoals de siku 1566 ford mustang mach-E 1400, siku 1567 audi Q4 e-tron en siku 1296 vespa, maar deze zijn al uitverkocht. Populaire producten zijn onder andere Porto + Administratie t/m 5 kilo in NL, Wilesco z 01010 wi tabs brandstof tabletten en Balsa Hout Rond 5 MM 100 CM. Ze hebben ook regelmatig leuke aanbiedingen.

Wil je weten wat Hobma Modelbouw verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Hobma Modelbouw of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Hobma Modelbouw? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Hobma Modelbouw het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Overbetuwe. Opzoek naar Hobma Modelbouw reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Hobma Modelbouw

Bezoekers bekeken ook