Hervormde Gemeente Randwijk

Hervormde Gemeente Randwijk is een Hervormde kerk gelegen aan Kerkstraat 1 in Randwijk.

Meer informatie over Hervormde Gemeente Randwijk in Randwijk

Al wie belijdt dat Jezus de Zoon van God is en in God blijft, zal Gods liefde ontvangen. En wij hebben deze liefde gekend en geloofd. God is liefde en wie in de liefde blijft, blijft in God en God in hem. Hierdoor hebben wij vrijmoedigheid op de dag van het oordeel. Want zoals Hij is, zijn ook wij in deze wereld. Welkom op de website van de Hervormde gemeente Randwijk, een gemeente die deel uitmaakt van de Protestantse Kerk in Nederland en in de hervormd-gereformeerde traditie staat. U bent welkom bij onze kerkdiensten op zondag en bij de activiteiten doordeweeks. De website biedt informatie voor gemeenteleden, dorpsgenoten en bezoekers van elders. Mocht u niet vinden wat u zoekt of verder willen kennismaken, neem dan gerust contact met ons op.

Wil je weten wat Hervormde Gemeente Randwijk verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Hervormde Gemeente Randwijk of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Hervormde Gemeente Randwijk? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Hervormde Gemeente Randwijk het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Overbetuwe. Opzoek naar Hervormde Gemeente Randwijk reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Hervormde Gemeente Randwijk

Bezoekers bekeken ook