Hervormde Gemeente Heteren

Hervormde Gemeente Heteren is een Christelijke kerk gelegen aan Kastanjelaan 14 in Heteren.

Meer informatie over Hervormde Gemeente Heteren in Heteren

Wij zijn de Hervormde Gemeente Heteren, onderdeel van de Protestantse Kerk in Nederland. Op onze website vind je nieuws, foto's, opnames van kerkdiensten en meer informatie over wie we zijn en waar we voor staan. Als gemeente hebben we het geloof in de drie-enige God als bindende factor. We nodigen iedereen van harte uit om onze activiteiten bij te wonen, vooral de zondagse erediensten. Ben je nog niet bekend met onze gemeente? Dan ben je van harte welkom om onze diensten te bezoeken. Voor vragen over het christelijk geloof kun je terecht op vragenovergeloven.nl. Daarnaast hebben we een agenda met diverse activiteiten, zoals een GemeenteGroeiGroep en een Dankstond. Tot slot wordt er een bijbeltekst gedeeld, namelijk 1 Johannes 4:15-17.

Wil je weten wat Hervormde Gemeente Heteren verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Hervormde Gemeente Heteren of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Hervormde Gemeente Heteren? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Hervormde Gemeente Heteren het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Overbetuwe. Opzoek naar Hervormde Gemeente Heteren reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Hervormde Gemeente Heteren

Bezoekers bekeken ook