Heerlijk & Hartig

Heerlijk & Hartig is een Kaaswinkel gelegen aan Dorpsstraat 50 in Elst.

Meer informatie over Heerlijk & Hartig in Elst

Bij Heerlijk & Hartig kaas en delicatessen kunt u terecht voor een uitgebreid assortiment aan kazen, wijnen, vleeswaren en delicatessen. Als familiebedrijf met meer dan 25 jaar ervaring zijn zij de specialist voor de levensgenieter. Het assortiment bestaat uit zo'n 400 harde en zachte kaassoorten, 250 soorten wijn en een 50-tal vleeswaren en salades. Naast kaas kunt u ook genieten van verse olijven, tapenade's, truffel producten, honing, jam, bonbons en nog veel meer. Heerlijk & Hartig biedt ook de mogelijkheid om een passend geschenk samen te stellen naar uw eigen wensen, zowel voor kleine cadeaus als uitgebreide (kerst-)pakketten. Daarnaast kunnen zij een heerlijke borrelplank samenstellen, volledig aangepast aan uw smaak. Het team van Heerlijk & Hartig staat altijd voor u klaar en helpt u graag bij het maken van de juiste keuze. U kunt hen volgen op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws.

Wil je weten wat Heerlijk & Hartig verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Heerlijk & Hartig of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Heerlijk & Hartig? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Heerlijk & Hartig het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Overbetuwe. Opzoek naar Heerlijk & Hartig reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Heerlijk & Hartig

Bezoekers bekeken ook