Healing Lights

Healing Lights is een Winkel voor gezondheids- en schoonheidsartikelen gelegen aan Sluiswachter 31 in Elst.

Meer informatie over Healing Lights in Elst

Met rood licht therapie kan je jouw huid blootstellen aan een lamp, apparaat of laser met rood licht, waardoor je cellen meer energie kunnen produceren. Dit komt doordat rood licht de ATP productie van een cel verhoogt. Het hebben van voldoende zonlicht is essentieel voor de gezondheid, maar de meeste mensen krijgen niet genoeg licht. Daarom kan rood licht therapie een grote impact hebben op de gezondheid door verschillende voordelen te bieden, zoals verbetering van de huid, vermindering van psoriasis en eczeem, verbetering van mentale scherpte, verlichting van pijn en ontstekingen, verlichting van depressies en meer energie en betere sportprestaties. Deze voordelen zijn bewezen in talloze klinische onderzoeken over de hele wereld. Healing Lights biedt producten voor rood licht therapie en houdt mensen op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen en product releases.

Wil je weten wat Healing Lights verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Healing Lights of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Healing Lights? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Healing Lights het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Overbetuwe. Opzoek naar Healing Lights reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Healing Lights

Bezoekers bekeken ook