Kennisgeving ontvangst verzoek Evenementenvergunning op locatie Route door Overbetuwe

DeOverbetuwegids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Kennisgeving ontvangst verzoek Evenementenvergunning op locatie Route door Overbetuwe.

Meer informatie over deze bekendmaking:

Op 8 februari 2024 heeft de gemeente Overbetuwe een verzoek ontvangen voor het organiseren van de Elster Pinkstertocht op 19 mei 2024. Het verzoek betreft:Locatie: Route door OverbetuweZaaknummer: Z2024-00000326Activiteiten:•EvenementenvergunningProcedureHet verzoek zal worden behandeld volgens de reguliere procedure. Nadat het verzoek is beoordeeld neemt de gemeente Overbetuwe een besluit. Dit gebeurt over het algemeen binnen acht weken na ontvangst van het verzoek. Wij kunnen deze termijn één keer verlengen. Wij kunnen de termijn ook opschorten als er aanvullende gegevens van de aanvrager nodig zijn.Meer informatieU kunt voor meer informatie contact opnemen via omgevingsloket@overbetuwe.nl of telefoonnummer 14 0481.

 

Onderwerp: Ruimte en infrastructuur | Organisatie en beleid, officielepublicaties uit categorie officielepublicaties/gmb/2024.

Dit artikel verscheen op deOverbetuwegids.nl op 13-02-2024.

Laat dit artikel viral gaan in Overbetuwe, deel het met je vrienden!

Auteur

Picture of Redactie deOverbetuwegids.nl
Redactie deOverbetuwegids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Overbetuwe
  2. gmb-2024-66240

Gerelateerde berichten