Gereformeerde Kerk "De Rank"

Gereformeerde Kerk "De Rank" is een Hoofdkantoor gelegen aan Hoofdstraat 3 in Zetten.

Meer informatie over Gereformeerde Kerk "De Rank" in Zetten

De Rank in Zetten is een plek waar mensen tot rust kunnen komen en inspiratie kunnen opdoen. Het is een veilige haven voor stilte en bezinning, en een ontmoetingsplaats voor iedereen die op zoek is naar iets. De gemeenschap van De Rank is open, warm en betrokken. De kerk streeft ernaar dat zowel jong als oud zich er thuis voelt en is actief in de samenleving. De gemeente biedt steun aan mensen binnen de gemeente, Nederland en de wereld. De Rank is sinds 2002 een zelfstandige gemeente en maakt deel uit van de Protestantse Kerk in Nederland (PKN). Het kerkgebouw staat in Zetten en de leden wonen verspreid over verschillende plaatsen in de omgeving. In de gemeente staat de verkondiging van het Woord en het samen vieren centraal. Tijdens de wekelijkse samenkomst krijgt de gemeente nieuwe inspiratie voor de komende week. Naast de vieringen is er veel aandacht voor pastoraat, diaconie en jeugd. Het pastorale team is er voor alle leden, jong en oud, en de diaconie richt zich op mensen die financiële en materiële hulp nodig hebben. De gemeente staat open voor vernieuwing, maar verliest daarbij de tradities niet uit het oog. Als je nieuwsgierig bent geworden, ben je van harte welkom om op zondagmorgen of bij een van de andere activiteiten binnen te lopen.

Wil je weten wat Gereformeerde Kerk "De Rank" verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Gereformeerde Kerk "De Rank" of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Gereformeerde Kerk "De Rank"? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Gereformeerde Kerk "De Rank" het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Overbetuwe. Opzoek naar Gereformeerde Kerk "De Rank" reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Gereformeerde Kerk “De Rank”

Bezoekers bekeken ook