Garage Heezen

Garage Heezen is een Autobedrijf/Garage gelegen aan Nieuwe Aamsestraat 40 in Elst.

Meer informatie over Garage Heezen in Elst

Garage Heezen is al meer dan 40 jaar de Citroen specialist van Elst en omstreken. Ze bieden onderhoud, reparatie en verkoop van Citroen en Peugeot auto's, evenals andere diensten zoals APK, banden, accu's, inkoop en verkoop van gebruikte auto's, aircoservice, onderdelenverkoop, taxaties en schadeherstel. De werkplaats is 6 dagen per week geopend en voor kleine reparaties kunt u vaak direct bij hen terecht. Ze streven ernaar om onderhoudsbeurten, APK en grote reparaties zo snel mogelijk te realiseren, zodat er geen lange wachttijden zijn. Als gespecialiseerde garage beschikken ze over de juiste kennis, ervaring en gereedschap voor Citroen en Peugeot auto's. Klanten kunnen zelfs de werkplaats in lopen om te zien wat er met hun auto gebeurt, en tijdens het wachten kunnen ze genieten van een comfortabele zithoek met een kopje koffie. De contactgegevens van Garage Heezen zijn te vinden op hun website.

Wil je weten wat Garage Heezen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Garage Heezen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Garage Heezen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Garage Heezen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Overbetuwe. Opzoek naar Garage Heezen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Garage Heezen

Bezoekers bekeken ook