Fit Center Feelgood

Fit Center Feelgood is een Gezondheidsclub gelegen aan Stationsstraat 21 in Oosterhout.

Meer informatie over Fit Center Feelgood in Oosterhout

FC Feel Good is het meest uitgebreide sportcentrum van Oosterhout. Ze bieden fitness, personal training, groepslessen en wellness aan. Klanten zijn tevreden over de goede begeleiding en het vriendelijke personeel. De tarieven voor abonnementen beginnen bij €7,99 per week en alle abonnementen zijn inclusief onbeperkt fitness, groepslessen, trainingsschema op maat, personal coaching en een 14 dagen niet goed geld terug garantie. Het is ook mogelijk om personal training te volgen bij FC Feel Good. Er zijn eenmalige inschrijfkosten en er is een 14 dagen pas beschikbaar om vrijblijvend te komen proefsporten. Er is ook kinderopvang voor sportende ouders en verschillende soorten groepslessen in de categorieën kracht, cardio, body & mind en verdedigingssport.

Wil je weten wat Fit Center Feelgood verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Fit Center Feelgood of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Fit Center Feelgood? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Fit Center Feelgood het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Overbetuwe. Opzoek naar Fit Center Feelgood reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Fit Center Feelgood

Bezoekers bekeken ook