Ezzy's Zetten

Ezzy's Zetten is een Openbaar zwembad gelegen aan Leigraafseweg 8 in Zetten.

Meer informatie over Ezzy's Zetten in Zetten

Bij Ezzy's staat zwemplezier centraal. Ze bieden verschillende activiteiten aan, zoals peutersurvival, zwemles, AquaSportief en banenzwemmen. Het team van enthousiaste lesgevers zorgt ervoor dat kinderen met plezier leren zwemmen. Ezzy's is altijd op zoek naar nieuwe lesgevers die passie hebben voor hun werk. Naast de activiteiten voor kinderen en volwassenen, heeft Ezzy's ook nieuws te melden. Ze zullen in 2023 een nieuwe locatie openen in Nijmegen en uit onderzoek blijkt dat de kwaliteit van het zwemonderwijs bij Ezzy's goed is. Bij Ezzy's is er voor iedereen wel een leuke activiteit te vinden, dus kom snel langs en geniet van het zwemmen!

Wil je weten wat Ezzy's Zetten verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Ezzy's Zetten of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Ezzy's Zetten? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Ezzy's Zetten het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Overbetuwe. Opzoek naar Ezzy's Zetten reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Ezzy’s Zetten

Bezoekers bekeken ook