Eethuis Westeraam

Eethuis Westeraam is een Eetcafé gelegen aan Basilica 13 in Elst.

Meer informatie over Eethuis Westeraam in Elst

Ons restaurant heeft besloten om over te stappen naar een nieuwe variant van broodjes, namelijk de lekkere, verse en zachte pita XL. We zullen deze broodjes anders inpakken om minder plastic te gebruiken, wat beter is voor het milieu en resulteert in een kleinere milieutoeslag. Daarnaast willen we onze klanten van harte welkom heten in ons restaurant. De openingstijden zijn van dinsdag tot en met zondag van 16.00-21.00 uur voor zowel afhaal als in het restaurant. Verder hebben we de Kroket 2.0 weer terug en ook hebben we een nieuw gerecht, Baklava, dat gevaarlijk lekker is. Daarnaast is Facebook weer actief en introduceren we Westerpunten. Tot slot hebben we een W-SHOP en zijn we op zoek naar nieuwe collega's.

Wil je weten wat Eethuis Westeraam verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Eethuis Westeraam of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Eethuis Westeraam? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Eethuis Westeraam het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Overbetuwe. Opzoek naar Eethuis Westeraam reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Eethuis Westeraam

Bezoekers bekeken ook