Depaja Makanan

Depaja Makanan is een Afhaalrestaurant gelegen aan Dillenburg 6 in Elst.

Meer informatie over Depaja Makanan in Elst

Tussen lunch en diner, van 14.00 tot 16.30 uur, biedt het restaurant maaltijden aan tegen een gereduceerd tarief. Dit geldt alleen voor de maaltijden die op de DINCHkaart staan vermeld. Het tweede deel van Het Overbetuws kookboek is onlangs uitgebracht en toont het gerecht Sambal Goreng Udang op de cover, een specialiteit van Depaja Makanan. Het kookboek is een initiatief van Toon van Asseldonk, voormalig burgemeester van gemeente Overbetuwe, en bevat recepten verzameld van verschillende culturen. Op de voorplaat van het tweede deel staat een gerecht van Depaja Makanan en wordt er informatie gegeven over het bedrijf en hoe het gerecht bereid moet worden. Depaja Makanan is de eerste Indische toko in Elst en biedt heerlijk Indisch eten aan. Naast maaltijden kan men er ook boodschappen doen voor Aziatische kookkunsten. Depaja Makanan is een echt familiebedrijf dat gerechten bereidt volgens traditionele recepten die van generatie op generatie zijn doorgegeven.

Wil je weten wat Depaja Makanan verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Depaja Makanan of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Depaja Makanan? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Depaja Makanan het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Overbetuwe. Opzoek naar Depaja Makanan reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Depaja Makanan

Bezoekers bekeken ook