De Schuurmannen

De Schuurmannen is een Meubelmakerij gelegen aan Bredeweg 23 in Randwijk.

Meer informatie over De Schuurmannen in Randwijk

In deze tekst wordt verteld over De Schuurmannen, een groep van drie broers genaamd Joop, Ron en Martien Peters, die een passie hebben voor houtbewerking. Ze werken vanuit hun werkplaats in Randwijk en maken unieke meubels en houtdraaiwerk met verschillende soorten hout. Hoewel ze moderne apparatuur gebruiken, staat het ambacht van het houtbewerken voor hen centraal. Ze maken zowel hun eigen ontwerpen als maatwerk en streven ernaar om het leven van het hout te laten spreken in hun ambachtelijke werk. Ze zijn gespecialiseerd in houtdraaiwerk, waarbij ze een willekeurig stukje hout kunnen omtoveren tot een sculptuur, en meubelmakerij, waarbij ze met oog voor fraai lijnenspel en de eigenschappen van het hout ervoor zorgen dat het hout tot zijn recht komt. Daarnaast bieden ze ook maatwerk aan en helpen ze graag bij het vertalen van persoonlijke wensen naar creatieve ideeën in hout. Ze nodigen mensen uit om eens langs te komen in hun werkplaats om meer te weten te komen over hun werk en om hun producten te bekijken. De contactgegevens en openingstijden zijn ook vermeld in de tekst.

Wil je weten wat De Schuurmannen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van De Schuurmannen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij De Schuurmannen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Schuurmannen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Overbetuwe. Opzoek naar De Schuurmannen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. De Schuurmannen

Bezoekers bekeken ook