De Schoenen van mijn Zus

De Schoenen van mijn Zus is een Schoenenwinkel gelegen aan Kleine Molenstraat 4 in Elst.

Meer informatie over De Schoenen van mijn Zus in Elst

Al 24 jaar lang is De schoenen van mijn Zus een bekende naam in het centrum van Elst. De winkel, ooit begonnen onder de naam Van Zoolingen Schoenen, heeft onlangs een nieuwe naam gekregen. In de afgelopen jaren hebben ze vele klanten blij gemaakt met een mooi paar schoenen. Ze verkopen een uitgebreide collectie damesschoenen en hebben zelfs de grootste collectie kinderschoenen in de regio, van klassiek tot modieus en zelfs sneakers. De focus ligt altijd op goede service, vooral als het om kindervoeten gaat. Ze meten zorgvuldig en deskundig de voeten op om de juiste schoen te vinden. Ze verkopen alleen de beste merken, zoals Shoesme, Twins&Trackstyle, Hip, Piedro, Giga, Redrag en Develab. De nieuwe najaarscollectie is net binnen, dus je kunt je laten inspireren via de website of langskomen in de winkel. De contactgegevens zijn Kleine molenstraat 4, 6661 ED Elst, 0481 - 373 785, info@vanzoolingenschoenen.nl. De openingstijden staan ook vermeld op de website.

Wil je weten wat De Schoenen van mijn Zus verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van De Schoenen van mijn Zus of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij De Schoenen van mijn Zus? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Schoenen van mijn Zus het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Overbetuwe. Opzoek naar De Schoenen van mijn Zus reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. De Schoenen van mijn Zus

Bezoekers bekeken ook