D-two b.v

D-two b.v is een Computerservice gelegen aan Marithaime 5 in Elst.

Meer informatie over D-two b.v in Elst

D-two is een bedrijf dat zich richt op het bieden van flexibele en rendabele totaaloplossingen in het hele ICT-proces. Ze hebben ook veel aandacht voor mensen met een arbeidsbeperking en zorgen ervoor dat zij met plezier en zelfstandig aan het werk kunnen. Ze bieden een breed dienstenpakket aan rondom het IT Life Cycle proces, zoals totale IT dienstverlening, het afvoeren van ICT-apparatuur, dataverwijdering en datavernietiging, IT recycling, het vervangen van hardware, het verhuizen van werkplekken, de levering van nieuwe hardware en hardware registratie. D-two wordt positief beoordeeld door klanten vanwege hun snelheid, goed advies en flexibiliteit. Ze staan garant voor kwaliteit en zorgen voor een verkleining van de CO2-footprint, subsidie-onafhankelijke werkplekken, overzicht van afgevoerde IT-hardware, dataveiligheid en een eerlijke restwaarde. Het team van D-two bestaat uit medewerkers met een afstand tot de arbeidsmarkt en het bedrijf zet zich in voor maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Wil je weten wat D-two b.v verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van D-two b.v of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij D-two b.v? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je D-two b.v het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Overbetuwe. Opzoek naar D-two b.v reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. D-two b.v

Bezoekers bekeken ook