Custom Club Fitting

Custom Club Fitting is een Golfwinkel gelegen aan Poort van Midden Gelderland Noord, Poort van Midden Gelderland Blauw 1 in Heteren.

Meer informatie over Custom Club Fitting in Heteren

De Golfwerkplaats is een uitgebreide werkplaats waar je terecht kunt voor golf clubfitting en golfreparaties. Ze gaan geen uitdaging uit de weg en streven naar kwaliteit. De eigenaar, Roy, is een gecertificeerde club-maker en golfinstructeur. Hij biedt ook maatwerk voor starters, waarbij je kwaliteitsclubs kunt krijgen voor een budgetprijs. Verschillende klanten hebben positieve ervaringen met Roy en zijn werk, waarbij ze zijn vakmanschap en sociale kant benadrukken. De Golfwerkplaats staat bekend om de goede service en kwaliteit. Ze hebben ook een nieuwsbrief waar je je voor kunt inschrijven om op de hoogte te blijven van aanbiedingen. Op hun blog delen ze informatie over golf en geven ze tips, zoals welke golfset geschikt is voor startende golfers. Daarnaast hebben ze recentelijk verhuisd naar een nieuwe locatie waar ze meer ruimte hebben voor grote veranderingen. Je kunt contact met hen opnemen via telefoon of app voor het maken van een afspraak.

Wil je weten wat Custom Club Fitting verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Custom Club Fitting of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Custom Club Fitting? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Custom Club Fitting het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Overbetuwe. Opzoek naar Custom Club Fitting reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Custom Club Fitting

Bezoekers bekeken ook