Camping De Grote Bredelaar

Camping De Grote Bredelaar is een Kampeerterrein gelegen aan Breedlersestraat 7 in Elst.

Meer informatie over Camping De Grote Bredelaar in Elst

Onze boerderijcamping, De Grote Bredelaar, is een geweldige plek om te genieten van uw vakantie. De camping, die in het voorjaar van 2018 is geopend, ligt naast de geitenboerderij en biedt ruime en comfortabele kampeerplaatsen met prachtig uitzicht op het landbouwgebied. Elke plek heeft een eigen elektriciteits- en wateraansluiting, evenals toegang tot wifi. Het nieuwe sanitairgebouw bevat toiletten, douches, een overdekte vaatwasruimte en een wasmachine en droger. Onze boerderij, een melkgeitenbedrijf met ongeveer 2000 melkgeiten, is een familiebedrijf dat zijn oorsprong vindt op de Rijkerswoerdsestraat. De camping moest worden verplaatst vanwege de aanleg van een nieuw natuurgebied, Park Lingezegen. Na jaren van overleg en onderhandeling heeft onze familie het oude erf van De Grote Bredelaar kunnen overnemen. Reserveer nu een mooie plek op onze camping, die het hele jaar geopend is.

Wil je weten wat Camping De Grote Bredelaar verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Camping De Grote Bredelaar of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Camping De Grote Bredelaar? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Camping De Grote Bredelaar het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Overbetuwe. Opzoek naar Camping De Grote Bredelaar reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Camping De Grote Bredelaar

Bezoekers bekeken ook