Bruna

Bruna is een Boekwinkel gelegen aan Village Street 33-37 in Elst.

Meer informatie over Bruna in Elst

Deze week is het Kookboekenweek en dat betekent dat er volop aandacht is voor kookboeken en culinaire inspiratie. Maar er is meer dan alleen kookboeken. Zo is er ook het boek van Haemin Sunim, vol wijsheden voor moeilijke tijden. Daarnaast is er een boek dat vertelt over wat er echt gebeurde op de Oostzee. Voor de kerstliefhebbers is er het blad Foodies, waarin je de kerstvreugde kunt voelen. In de boeken top 100 is het boek van de auteur van Ik ben Pelgrim een echte aanrader. Het boek valt op door zijn opmerkelijke openhartigheid. Daarnaast is er ook een top 10 per genre, waarin boeken die razend populair zijn op TikTok worden genoemd. En voor degenen die snel goede inkt nodig hebben, is er dé beste inkt beschikbaar. Kortom, er is voor ieder wat wils in de wereld van boeken en literatuur.

Wil je weten wat Bruna verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bruna of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bruna? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bruna het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Overbetuwe. Opzoek naar Bruna reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Bruna

Bezoekers bekeken ook