Bowling-, Party- en Zalencentrum De Wanmolen

Bowling-, Party- en Zalencentrum De Wanmolen is een Bowlingbaan gelegen aan Schweitzerpark 2 in Zetten.

Meer informatie over Bowling-, Party- en Zalencentrum De Wanmolen in Zetten

Bij de Wanmolen in Zetten is alles mogelijk als het gaat om baanhuur voor bowling. De prijs voor 1 uur bowlen is €35,00 per uur, maar op maandag en dinsdag tot 18:00 uur geldt een speciaal tarief van €25,00 per uur. Op zaterdag, zondag, feestdagen en in vakantieweken geldt weer het normale tarief van €35,00 per uur per baan, met maximaal 6 personen op 1 baan. De openingstijden van de Wanmolen zijn van maandag tot en met vrijdag van 12:00 uur tot middernacht, op zaterdag van 12:00 uur tot 22:00 uur en op zondag van 12:00 uur tot 23:00 uur. Het belangrijkste voor de Wanmolen is dat de gasten niets tekortkomen, en ze hebben diverse arrangementen waarbij onbeperkt drank wordt geschonken. Dit vermogen om aan de wensen van de gasten te voldoen, onderscheidt de Wanmolen van andere locaties. Dus waar wacht je nog op? Bezoek de Wanmolen en geniet van een gezellig potje bowlen!

Wil je weten wat Bowling-, Party- en Zalencentrum De Wanmolen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bowling-, Party- en Zalencentrum De Wanmolen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bowling-, Party- en Zalencentrum De Wanmolen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bowling-, Party- en Zalencentrum De Wanmolen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Overbetuwe. Opzoek naar Bowling-, Party- en Zalencentrum De Wanmolen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Bowling-, Party- en Zalencentrum De Wanmolen

Bezoekers bekeken ook