Bopita Outlet Store

Bopita Outlet Store is een Kindermeubelwinkel gelegen aan Industrieweg Oost 7 in Elst.

Meer informatie over Bopita Outlet Store in Elst

Vanaf 4 oktober tot en met 31 december vindt er een grote opruiming plaats in de outlet store in Elst. Alle Bopita showroommeubelen en B-keus meubelen zijn afgeprijsd met kortingen tot wel 70%. Je kunt profiteren van extra stapelkorting op de outletprijzen, waarbij je bij 1 artikel 10% korting krijgt en bij 2 artikelen 15% korting. Deze stapelkorting geldt alleen op showroommodellen en B-keus meubelen. In de outlet store kun je zowel met PIN als contant betalen en je hebt de mogelijkheid om de meubelen direct mee te nemen. Ook is er gratis parkeergelegenheid voor de deur. Let op: deze meubelen zijn alleen verkrijgbaar in de outlet store en niet online. Voor het actuele aanbod kun je telefonisch contact opnemen tijdens de openingstijden van de outlet store.

Wil je weten wat Bopita Outlet Store verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bopita Outlet Store of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bopita Outlet Store? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bopita Outlet Store het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Overbetuwe. Opzoek naar Bopita Outlet Store reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Bopita Outlet Store

Bezoekers bekeken ook