Bonte Veren Bistro & Wijnbar

Bonte Veren Bistro & Wijnbar is een Bistro gelegen aan Dorpsstraat 48 in Elst.

Meer informatie over Bonte Veren Bistro & Wijnbar in Elst

Bonte Veren is een bistro en wijnbar gevestigd in een villa uit 1939 in het centrum van Elst, Gelderland. Na een metamorfose opende de zaak op 7 mei 2019 haar deuren. Je kunt hier genieten van heerlijke wijnen, een uitgebreid bierassortiment en een verfijnde keuken. Bij Bonte Veren kun je niet alleen spontaan binnenlopen, maar ook online reserveren. Daarnaast is de locatie ook geschikt voor feesten, recepties, zakelijke bijeenkomsten en huwelijken. Voor gezelschappen vanaf 25 personen wordt een smakelijke dis geserveerd. Ook voor koffie, thee en taart ben je bij Bonte Veren aan het juiste adres. De taarten, pies en scones zijn elke dag vers en heerlijk. Het diner bij Bonte Veren is een ware belevenis, waarbij de chef-kok kookt met een Frans hart en Aziatische invloeden en ingrediënten het liefst lokaal en zorgvuldig selecteert. Daarnaast heeft Bonte Veren een uitgebreide bierkaart en wijnkaart met wijnen in elke prijsklasse. Bart Jurgens, de eigenaar, vertelt graag de verhalen achter de wijnen. Bij Bonte Veren kun je ook terecht voor een borrel, waarbij je kunt kiezen uit 40 bieren en 180 wijnen. Er is ook de mogelijkheid om aan de bar te hangen of je glas mee naar buiten te nemen. Kortom, Bonte Veren is de ideale plek om te genieten van bijzonder eten en drinken, ont.

Wil je weten wat Bonte Veren Bistro & Wijnbar verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bonte Veren Bistro & Wijnbar of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bonte Veren Bistro & Wijnbar? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bonte Veren Bistro & Wijnbar het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Overbetuwe. Opzoek naar Bonte Veren Bistro & Wijnbar reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Bonte Veren Bistro & Wijnbar

Bezoekers bekeken ook