Boers Techniek B.V.

Boers Techniek B.V. is een Machinefabrikant gelegen aan Voltweg 1 in Elst.

Meer informatie over Boers Techniek B.V. in Elst

Boers Techniek is een ervaren metaalverwerkend bedrijf in Elst, Nederland. Ze leveren maatwerk en werken aan klantspecifieke projecten. Het bedrijf heeft ongeveer tien vaste medewerkers en biedt stagiairs de mogelijkheid om werkervaring op te doen in de metaal- en machinebouw. De directeur van het bedrijf is Paul Boers, die sinds 2000 de leiding heeft. Boers Techniek werkt samen met externe partnerbedrijven en staat bekend om zijn openheid, eerlijkheid, snelheid en efficiëntie. Ze werken onder andere voor bedrijven in de schuimindustrie, voedingsmiddelenindustrie, chemische industrie, grafische en verwerkende industrie, marine en kunstenaars. Het bedrijf heeft ook een ingenieursbureau genaamd Luuk Oostijen Mechanical Engineering in hun pand gevestigd. Boers Techniek is gespecialiseerd in machine- en apparatenbouw en biedt ondersteuning aan technische diensten. Ze hebben een werkplaats waar ze metaalbewerkingen uitvoeren en ze zijn creatief in techniek. Op hun website is er een virtuele tour van hun bedrijf beschikbaar en er is ook een contactpagina en sitemap te vinden.

Wil je weten wat Boers Techniek B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Boers Techniek B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Boers Techniek B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Boers Techniek B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Overbetuwe. Opzoek naar Boers Techniek B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Boers Techniek B.V.

Bezoekers bekeken ook