Biotaris B.V.

Biotaris B.V. is een Natuurvoedingswinkel gelegen aan Greveslag 23 in Elst.

Meer informatie over Biotaris B.V. in Elst

Biotaris B.V. is een bedrijf dat gespecialiseerd is in geiten colostrum, de moedermelk die zowel mens als dier in de eerste 24 tot 48 uur na de geboorte produceert. Colostrum is belangrijk voor de weerbaarheid tegen ziekten en allergieën voor de rest van het leven. Het bevat meer melkeiwitten, vitamines, aminozuren en antistoffen dan gewone melk. Colostrum ondersteunt het immuunsysteem en bevordert de groei van gezonde bacteriën in de darmen. Voor mensen met maag-darm problemen of lactose-intolerantie is colostrum van geiten beter verteerbaar. Biotaris B.V. werkt samen met boeren uit Nederland, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland en Frankrijk die streng gecontroleerd worden. Het bedrijf is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder dossiernummer 09095915.

Wil je weten wat Biotaris B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Biotaris B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Biotaris B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Biotaris B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Overbetuwe. Opzoek naar Biotaris B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Biotaris B.V.

Bezoekers bekeken ook