Beauty by Kim

Beauty by Kim is een Voetverzorging gelegen aan Dorpsstraat 50 in Driel.

Meer informatie over Beauty by Kim in Driel

Bij Schoonheidssalon Beauty by Kim kun je terecht voor persoonlijke aandacht en diverse schoonheidsbehandelingen. Eigenaresse Kim Fonteijn is een gecertificeerde schoonheidsspecialist en medisch pedicure. Ze biedt onder andere gezichtsbehandelingen, huidverbetering, massages, ontharing, manicure en wimper- en wenkbrauwstyling aan. In haar gezellige salon aan de Dorpsstraat 50 in Driel ben je altijd verzekerd van persoonlijke aandacht. Als je het spannend vindt, kun je eerst een korte behandeling proberen, zoals epileren. Je kunt ook samen met iemand langskomen. De openingstijden variëren, dus het is handig om van tevoren even contact op te nemen.

Wil je weten wat Beauty by Kim verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Beauty by Kim of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Beauty by Kim? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Beauty by Kim het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Overbetuwe. Opzoek naar Beauty by Kim reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Beauty by Kim

Bezoekers bekeken ook