Beacon ICT Group B.V.

Beacon ICT Group B.V. is een Computerondersteuning en -services gelegen aan Notarisappel 14 in Elst.

Meer informatie over Beacon ICT Group B.V. in Elst

Chris Perk is dit jaar gestart met Beacon-ICT, een onafhankelijk en objectief ICT-adviesbureau voor zowel kleine als grote organisaties. Hij helpt organisaties om beter gebruik te maken van ICT-mogelijkheden, zoals het verbeteren van de IT-infrastructuur en telecom. Beacon-ICT richt zich op middelgrote en grote MKB-bedrijven, stichtingen, kleinere MKB-bedrijven met een bedrijf aan huis en ZZP'ers. De diensten die Beacon-ICT aanbiedt, variëren van aankoopadvies en begeleiding naar de cloud tot het beoordelen van IT-beheerders en het verlagen van kosten. Ook helpt Beacon-ICT bij het verbeteren van communicatie, het opzetten van thuiswerksystemen, het afsluiten en verlengen van mobiele abonnementen en het regelen van VoIP-telefonieoplossingen. Om de mogelijkheden te bespreken, kunnen geïnteresseerden een afspraak maken met Chris Perk.

Wil je weten wat Beacon ICT Group B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Beacon ICT Group B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Beacon ICT Group B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Beacon ICT Group B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Overbetuwe. Opzoek naar Beacon ICT Group B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Beacon ICT Group B.V.

Bezoekers bekeken ook