banigo

banigo is een Winkel voor zelfontworpen T-shirts gelegen aan Grote Molenstraat 29 in Elst.

Meer informatie over banigo in Elst

Banigo is een webshop die biologische t-shirts aanbiedt. Deze t-shirts zijn handbedrukt met unieke ontwerpen en gemaakt van duurzaam materiaal. De gezeefdrukte opdruk blijft lang mooi, zelfs na meerdere wasbeurten. Bij Banigo kun je ook bio en fairtrade shirts kopen als cadeau voor jezelf of iemand anders. Daarnaast biedt Banigo ook diensten aan zoals t-shirt design en grafisch ontwerp. In het portfolio van Banigo zijn verschillende ontwerpen, illustraties en meer te vinden, waaronder illustraties, webdesign, foto's, t-shirts en grafische ontwerpen. Op de blog van Banigo worden onderwerpen besproken zoals hoe muziek kan inspireren tot ontwerpen en de inspiratiebron van Perzische Kalligrafie voor vele kunstenaars. Banigo is een creatief en duurzaam merk dat zich onderscheidt door unieke ontwerpen en hoogwaardige producten.

Wil je weten wat banigo verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van banigo of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij banigo? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je banigo het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Overbetuwe. Opzoek naar banigo reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. banigo

Bezoekers bekeken ook