Baltussen Konservenfabriek N.V.

Baltussen Konservenfabriek N.V. is een Conservenfabriek gelegen aan Honingveldsestraat 7 in Driel.

Meer informatie over Baltussen Konservenfabriek N.V. in Driel

BALTUSSEN is een conservenfabriek die zich richt op duurzaamheid. Ze verduurzamen groenten en fruit zonder conserveringsmiddelen door middel van een hittebehandeling. Ze werken zoveel mogelijk met biologische producten uit de buurt om hun impact op het milieu te verminderen. De groenten en fruit worden verpakt in glazen potten, wat zorgt voor een no-nonsense mentaliteit en eenvoudig recyclen. BALTUSSEN biedt een breed assortiment van meer dan 450 producten, van kikkererwten tot appelmoes, allemaal klaar voor gebruik. Het bedrijf is opgericht in 1868 en is de oudste nog bestaande conservenfabriek in Nederland. Bij BALTUSSEN heerst nog steeds de sfeer van een familiebedrijf, met ongeveer 40 medewerkers die elkaar helpen en kort op elkaar werken.

Wil je weten wat Baltussen Konservenfabriek N.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Baltussen Konservenfabriek N.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Baltussen Konservenfabriek N.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Baltussen Konservenfabriek N.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Overbetuwe. Opzoek naar Baltussen Konservenfabriek N.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Baltussen Konservenfabriek N.V.

Bezoekers bekeken ook