Autorijschool Brenda

Autorijschool Brenda is een Autorijschool gelegen aan in .

Meer informatie over Autorijschool Brenda in

Op de website van de autorijschool wordt uitgelegd dat de instructeur al sinds juni 2000 rijles geeft op een rustige en ontspannen manier. Hij is ook gespecialiseerd in het lesgeven aan mensen met faalangst en/of rijangst. Sinds 1 oktober 2018 werkt hij ook als zzp'er onder de naam Rijschool Westeraam in Elst Gelderland. Het lesbord van deze rijschool zit op het dak van de lesauto. Het lesgebied omvat Elst, Arnhem-zuid, Driel, Huissen en Bemmel, maar als je uit een andere woonplaats komt, kan je contact opnemen om de mogelijkheden te bespreken. De lesauto is een nieuwe Ford Fiesta uit 2023, die comfortabel en veilig is.

Wil je weten wat Autorijschool Brenda verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Autorijschool Brenda of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Autorijschool Brenda? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Autorijschool Brenda het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Overbetuwe. Opzoek naar Autorijschool Brenda reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Autorijschool Brenda

Bezoekers bekeken ook