Arends Naaimachinehandel

Arends Naaimachinehandel is een Winkel voor naaimachines gelegen aan Beemdhof 44 in Heteren.

Meer informatie over Arends Naaimachinehandel in Heteren

Arends Naaimachinehandel is een bekende naaimachinewinkel in de Betuwe sinds 1978. Ze bieden zowel nieuwe als tweedehands machines aan. Daarnaast kunt u bij hen terecht voor onderhoudsbeurten en advies. Sinds 1 februari 2019 hebben ze een nieuw winkelpand in Heteren. Arends Naaimachinehandel is erkend dealer van de merken Husqvarna Viking, Singer en Pfaff, maar ook als u een machine heeft van een ander merk kunt u bij hen terecht. Ze adviseren dat als u een merknaaimachine heeft en niet vaak naait, het vaak beter is om deze te laten repareren in plaats van een goedkope nieuwe te kopen. Ze bieden ook tweedehands machines aan en verkopen nieuwe machines van verschillende merken en prijscategorieën. Als u op zoek bent naar een nieuwe machine, hebben ze naaimachines, borduurmachines en lockmachines van Husqvarna Viking, Pfaff en Singer. De winkel is te bereiken via telefoonnummer 06-10939274 en e-mailadres info@arendsnaaimachinehandel.nl. De openingstijden zijn op dinsdag, donderdag en vrijdag van 10:00 tot 12:30 en van 13:30 tot 17:00, op woensdag van 10:00 tot 12:30 en op zaterdag van 10:00 tot 15:00. Ze hebben ook servicepunten in Elst en Ede.

Wil je weten wat Arends Naaimachinehandel verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Arends Naaimachinehandel of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Arends Naaimachinehandel? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Arends Naaimachinehandel het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Overbetuwe. Opzoek naar Arends Naaimachinehandel reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Arends Naaimachinehandel

Bezoekers bekeken ook