Allego laadpaal

Allego laadpaal is een Tankstation gelegen aan Colosseum 53 in Elst.

Meer informatie over Allego laadpaal in Elst

Allego is het toonaangevende Europese openbare EV-laadnetwerk dat ervoor zorgt dat er altijd een laadpunt in de buurt is. Of je nu naar de stad gaat of naar de andere kant van het land, met Allego blijf je onderweg. Ze bieden laadoplossingen voor bedrijven en je kunt een Allego-laadlocatie of MSP-partner worden. Er zijn ultrasnelle laadlocaties beschikbaar en je kunt zorgeloos elektrisch rijden met de Smoov-app. Er zijn al groene landen waar e-rijders elektrische kilometers kunnen maken en er zijn oplaadpunten geïnstalleerd in heel Europa. Je kunt normale (AC) laadsessies betalen met een MSP laadpas, creditcard of SEPA-machtiging via de Smoov-app. Voor snel en ultrasnel (DC) laden kun je ook betalen met een MSP laadpas, creditcard of SEPA-machtiging via de Smoov-app, en sommige snelladers accepteren ook contactloze betalingen. Als er een storing optreedt, kun je het nummer op de laadpaal bellen voor hulp. Allego bespreekt graag de mogelijkheden voor samenwerking en je kunt contact opnemen met het lokale Allego-kantoor in jouw regio. Blijf op de hoogte van het laatste nieuws over elektrisch rijden en Allego door ze te volgen op social media en je aan te melden voor hun nieuwsbrief.

Wil je weten wat Allego laadpaal verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Allego laadpaal of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Allego laadpaal? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Allego laadpaal het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Overbetuwe. Opzoek naar Allego laadpaal reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Allego laadpaal

Bezoekers bekeken ook