Aardappelhandel Brachten

Aardappelhandel Brachten is een Groentegroothandel gelegen aan Korte Molenstraat 35 in Driel.

Meer informatie over Aardappelhandel Brachten in Driel

Aardappelhandel Brachten is een familiebedrijf dat al meer dan 85 jaar ervaring heeft in de aardappelhandel. Ze bieden een groot assortiment aan aardappelen, uien en knoflook. Kwaliteit staat voorop en ze kopen alleen in bij de beste leveranciers. Ze hebben een ruim en gevarieerd assortiment, waardoor er voor ieder gerecht een geschikte aardappel te vinden is. De eigenaar, E. Brachten, is al de derde generatie in de aardappelhandel en staat al 35 jaar op de markt. Naast de verkoop op de markt leveren ze ook aan bedrijven en kunnen grotere bestellingen op afspraak worden opgehaald. Ze hebben standplaatsen in Arnhem, Dieren en Oosterbeek op verschillende dagen. Er kan contact worden opgenomen via het contactformulier of telefonisch en per e-mail.

Wil je weten wat Aardappelhandel Brachten verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Aardappelhandel Brachten of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Aardappelhandel Brachten? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Aardappelhandel Brachten het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Overbetuwe. Opzoek naar Aardappelhandel Brachten reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Aardappelhandel Brachten

Bezoekers bekeken ook