2Switch Elst

2Switch Elst is een Kringloopwinkel gelegen aan Nieuwe Aamsestraat 42 in Elst.

Meer informatie over 2Switch Elst in Elst

2Switch is een maatschappelijke onderneming die waarde toevoegt aan mens en milieu. Ze hebben verschillende kringloopwinkels in Arnhem, Dieren, Doesburg, Elst, Lochem, Raalte, Venray, Westervoort, Wierden en Zutphen. Daarnaast verkopen ze ook tweedehands spullen op Marktplaats en kun je bij hen een cadeaubon kopen. Als je spullen over hebt, kun je deze doneren aan 2Switch om zo afval te verminderen en mensen blij te maken. Ze hebben een ophaalservice waarbij je zelf een ophaalafspraak kunt inplannen of kunt bellen naar 0900-0205. Als je veel goederen over hebt en hulp nodig hebt bij het opleveren van een woning, kun je gebruik maken van hun inboedelservice. Ook kun je jouw huisraad of textiel afleveren bij een van hun kringloopwinkels.

Wil je weten wat 2Switch Elst verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van 2Switch Elst of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij 2Switch Elst? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je 2Switch Elst het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Overbetuwe. Opzoek naar 2Switch Elst reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. 2Switch Elst

Bezoekers bekeken ook